Vlakom na Anenskú púť 2022

12.7.2022 8:00 Spoločnosť Považskej Dráhy Žilina

Vlakom na Anenskú púť 2022

Pri príležitosti tradičnej púte ku sv. Joachimovi a Anne budú pre veriacich aj pre širokú verejnosť, v sobotu 23.7 a v nedeľu 24.7 vypravené mimoriadne vlaky Spoločnosti Považskej Dráhy Žilina na trati z Trenčianskej Teplej do Lednických Rovní. Tento rok sme pre záujemcov o jazdu historickým vlakom pridali jeden pár mimoriadnych vlakov z Lednických Rovní do Nemšovej a späť.

 

Aj tohto roku vás odvezieme na Anenskú púť naším motorovým vlakom tak, aby ste nemuseli stáť v zápche alebo márne hľadali miesto na zaparkovanie svojho automobilu. Časy jázd vlakov sú nastavené tak, aby vás doviezli v sobotu 23.7 na večernú omšu a v nedeľu 24.7 na hlavnú doobedňajšiu omšu. Pre tých, ktorí sa budú chcieť len previezť vláčikom, sme na nedeľu pripravili naviac jeden pár vlakov z Lednických Rovní do Nemšovej a späť.

Cenník cestovného

  • jednosmerné cestovné v úseku Tr.Teplá - Led.Rovne: 2 €
  • jednosmerné cestovné v úseku Pruské - Led.Rovne: 1 €
  • deti od 6 do 15 rokov: 50% zľava
  • deti do 6 rokov: zdarma

Vo vlaku neplatia žiadne iné zľavy cestovného. Lístky sa predávajú vo vlaku. Preprava detských kočíkov a bicyklov je možná v obmedzenom množstve, mamičky s kočíkmi majú prednosť pred bicyklom. Cestujúci vo vlaku cestujú na vlastnú zodpovednosť.

Súvisiace trate

  • ŽSR-124: Trenčianska Teplá - Lednické Rovne

Súvisiace odkazy